Ravintola aukeaa jälleen 1. kesäkuuta!

Eteläpään uusi yrittäjä pääsee avaamaan ravintolan ovet heti 1. kesäkuuta. Luvassa on uudistunut ruokalista, joten kannattaa ihmeessä lähteä tutustumaan sekä uuteen henkilökuntaan että sapuskatarjontaan. Valtiovallan määräysten mukaisesti lauantai-illan aukioloaikaa joudutaan toistaiseksi typistämään. Muuten palvelu pelaa entistä paremmin joka päivä seuraavasti: Maanantaista torstaihin ja sunnuntaisin klo 12-20 sekä perjantaisin ja lauantaisin klo 12-23 (valomerkki säännösten mukaan klo 22). Asiakkaiden turvallisuudesta huolehtiaksemme tarjoilemme kaikki tuotteet pöytiin. Luonnollisesti kiinnitämme erityistä huomiota myös hygieenisyyteen ja desinfiointiin. Säännösten mukaisesti asiakaspaikkojen määrä puolittuu toistaiseksi turvavälien määrittämiseksi. Muistathan, että kipeänä kannattaa jäädä kotiin lepäämään.