Saunat & Kylpytynnyri

Hot Tub PALJUVAUNU alk. 60,00 € vuorokaudelta

MATKAILUKESKUS on hankkinut keväällä 2021 paljuvaunun vuokraustarkoitukseen. ”Paljuilu” on viime vuosina yleistynyt Suomessa hurjalla vauhdilla ja niimpä olemmekin ylpeitä mahdollisuudesta tarjota tätä elämyspalvelua vaikka juuri sinun kotipihaasi.

TIETOA PALJUVAUNUSTAMME:
6–8 henkilölle
Sisähalkaisija 170 cm
Ulkohalkaisija 180 cm
Kylpytynnyrin korkeus 113 cm
Syvyys 98 cm
Led-allasvalot
Arctic Spa- thermo kansi
Lämmitin: iso ulkolpuolinen n. 35 kw lämmitin merialumiinista
Nousuportaat
lavan koko 181 x 372 cm
Painekyllästetyllä terassilaudoituksella
Tukijalat 4 kpl
Nokkapyörä

Paljuvaunua vuokrataan kolmella erillaisella konseptilla:

1. Eteläpään mökkikylän vuokramökkeihin niin sanotulla lämmitysvalmiina pakettina jolloin, paljuvaunu toimitetaan mökin pihaan vedet täytettynä sekä polttopuilla varustettuna! Tällöin asiakas voi nauttia täydestä luxusesta ja rentoutumisesta ilman minkään laista turhaa vaivaa ja hikeä, vain tulipesän sytyttäminen ja palju on käyttövalmis!
HINNASTO
vuorokaudeksi alk. 100,00€
viikonlopuksi alk. 160,00€
viikoksi alk. 250,00€

Käytön jälkeen asiakkaan vastuulla paljuvaunun tyhjennys ja pesu, tämän palvelun voi myös tilata 30,00 € lisämaksusta. Mikäli paljuvaunua ei ole tyhjennetty eikä pesty perimme 60,00 € sakkomaksun.

2. Tilaussauna&Palju, tarjoamme Matkailukeskuksen 12 henkilön tilaussaunan & valmiiksi lämmitetyn paljun saunan välittömässä läheisyydessä yhteispaketti hinnalla 150,00 € / 3 tuntia, lisätunti 25,00 €. Tämä paketti sopii parhaiten ystäväseurueelle taikka yritysporukalle. Kysy lisäksi tarjousta ruoka&juomapaketeista saunan yhteyteen: info@etelapaa.fi

3. Vuokraamme paljuvaunua Satakunnan alueelle alk. 60,00 € vuorokaudelta, asiakas noutaa vaunun Matkailukeskus Eteläpään pihasta mihin hän myös vuokrauksen jälkeen vaunun palauttaa pestynä!
Mahdollinen kuljetus paikan päälle järjestyy myös lisäkorvauksesta, 0,50 € / kilometriltä.
Mikäli paljuvaunua ei ole tyhjennetty eikä pesty perimme 60,00 € sakkomaksun.


MATKAILUKESKUKSESTA löytyy 2kpl tilausaunoja runsain pukuhuonetiloin varusteltuna. Saunatiloissamme kelpaakin viettää aikaa ystäväporukalla, perheen kesken tai vaikka yrityksen virkistysiltaa. Saunatiloihin saatavilla ruoka&juomapaketteja. Saunaillan kruunaa ehdottomasti Eteläpään uusin ivestointi PALJUVAUNU jota on mahdollista vuokrata saunan yhteyteen aivan saunatilojen avaran terassin välittömään läheisyyteen, josta aukeaa taulumainen Siikaisjärven luonnonkaunis maisema.

Isompaan saunaan mahtuu kerralla 12 henkilöä löylyttelemään kun taas hieman pienempään saunaan 8 henkilöä sopii mainiosti valuttamaan hikeä.

HINNASTO
pienempi sauna alk. 35,00 € tunnilta
isompi sauna alk. 45,00 € tunnilta
palju&sauna alk. 150,00 € kolmelta tunnilta

caravaanareille erikoisetuna 2021 SF-jäsenhintaan perhesauna 15,00 € / 50 minuuttia