Varaus

Varausehdot

  • Varausta tehtäessä tulee tarkistaa mökin erikoispalvelut/säännöt (kuten lisävarusteet lapsille, liikuntarajoitteisille, polkupyörä, rannan etäisyys, tupakointi tai lemmikkieläinten tuominen).
  • Varauksen tehtyään asiakas saa pankkisiirtolomakkeet ennakko- / loppumaksua tai koko vuokrasumman maksamista varten.
  • Mikäli vuokrasummaa ei makseta eräpäivään mennessä, on mökin omistajalla oikeus perua varaus. Saapuessaan lomakohteeseen on asiakkaan esitettävä kuitti suoritetusta maksusta.

Peruutukset ja muutokset

  • Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti. Peruutuspäivä on se päivä, jona mökin omistaja on saanut tiedon peruutuksesta. Jos asiakas osoittaa, että peruutus on tehty riittävän ajoissa ollakseen perillä tarkoitettuun aikaan, hyväksytään peruutus vaikka se myöhästyisi. Varauksen peruuttamisesta peritään aina vähintään 70 € toimistokulut.
  • Mikäli varaus perutaan alle 4 viikkoa varauksesta peritään puolet vuokrasummasta, jos varaus taas perutaan alle 2 viikkoa aikaisemmin peritään koko vuokra summa, ellei ole pätevää syytä esim. äkillistä vakavaa sairastumista tai tapaturmaa, joka on sattunut vuokralaiselle tai hänen perheenjäsenelleen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokrasumma takaisin, lukuunottamatta 70 €:n toimistokuluja. Peruutus on ilmoitettava viipymättä ja siitä on esitettävä luotettava selvitys (lääkärintodistus tms). Edellä mainitusta syystä tapahtuva peruutus vuokra-ajan jo alettua ei oikeuta maksunpalautukseen.
  • Mökin tai vuokra-ajan vaihtaminen katsotaan uudeksi varaukseksi ja vanhan varauksen peruutukseksi.

Varaus

Mökkien varaus numerosta 040 513 9877, sähköpostitse osoitteesta info(ät)etelapaa.fi tai mökkikohtaisesta esittelystä löytyvän varauskyselylomakkeen kautta.


Varauskysely:

*-merkityt kentät ovat pakollisia